16 Haziran 2015 Salı

Sabah Ereksiyonu...



 Mısır paralelcilerinin devirdiği haşmetli önder Mursi tam bir iman abidesiydi. Kıymetini bilmedi godoşlar. Bir kaç örnekle anlatalım bu dünya liderinin kardeşini. Mesela pazarda kadınların muz ve patlıcan almalarını yasaklamıştı. Cinselliği çağrıştırdığı için. Kız çocuklarının aman pardon kadınların 6 yaşından itibaren evlenmesini yasalaştırdı. Ülkesinde kadınların ne kadar değerli olduğunu gösterebilmek için ölen kadınlarla eşlerinin ilk 6 saat cinsel ilişkiye girebileceğini belirten bir yasa çıkarttı. 

 Gel gör ki paralelcilere yaranamadı, dış güçler onun ülkesini çağdaş uygarlık seviyesine çıkarmasına izin vermediler. Bakın mesela dünyada tecavüz oranlarının en yüksek olduğu yer Orta Doğu ve Afrikanın kuzeyidir. Niye peki? Çünkü orada bir Mursi yokda onun için!!! (Avrupa'da tecavüz yok ama zina çok, ne kadar ayıp. Kadının sadece istediği kişiyle birlikte olması kıyamet alametidir. ''Zina yapıp imanım gideceğine tecavüze uğrarım daha iyi'' diye düşünen hatun, bu dünya senin nöronlarında yücelecek.)

 Durum böyleyken Şubat ayında İstanbul'da bir olay patlak verdi. Gecenin en seks kokan saatinde pirsingli mirsingli, dövmeli bir genç kız sipariş ettiği ürünleri getiren motorlu kurye tarafından sözlü ve yazılı tacize uğradığını, tehtit edildiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Sen kalk siparişini getiren çocuğu pirsinglerinle dövmelerinle tahrik et sonrada neymiş efendim ölünü bilmem ne yaparım senin dedi diye çocuğu sosyal medyada rezil et. İnternet yasağının önemini bir kere daha anladım abi. Baksana ortalık imansızlardan, pirsinglilerden geçilmiyor. Ha bu arada kız da tek başına yaşıyormuş. Baksana abi kesin iş var bunda. Edepli olsa ailesiyle yaşardı. Hatta kurye değil motorlu olan, kız motor yani bariz belli. 

 Mısırda ve ülkemize durum böyleyken siz kalkmış yok efendim Mursi'yi eleştiriyor tıp fakültesinde kadavraya don giydirdiler diye paralelci paralelci konuşuyorsunuz. Adamlar kadavraya don giydirerek öğrencilerin imanını korumuşlar kardeşiiiiim. Ya oradaki gençlerden biri şeytana uyup ''Bana bak ölünü bilmem ne yaparım senin'' deseydi de ölü de buna razı olup cima etselerdi?  Huzur imanda abi, dinlemedik Mursi'yi onun için cezasını çekiyoruz şimdi.

 E o kadar yazdıktan sonra nasıl iman edeceğimizi tarif edeyim derken bir açıklama geldi yine orta doğunun yerel bilim insanlarından. ''Çok acıkırsanız karınızın eti size helaldir.'' İşte bu, aradığımız kan, derdimize derman bu! Abi açken sen, sen değilsin al bir minikırs ye, bir biskırem versem falan diyen olursa hemen uzaklaş kardeşim. Çünkü sana helal olan ahlaksız ve tecavüzsüz olan batının ürünü şukulata değil karının etidir. 

Orada bir okur var uzakta, hissedebiliyorum. Neyi yiyim abi anlayamadım diyen(zaten ramazan programlarında yok sakız orucu bozar mı yok yiğenim ağzıma yellendi orucum bozulur mu diye soranda hep bunun saz arkadaşları),mümin kardeşim gidip karının etini yiyip imana geleceksin. Ha karın yok mu çok kolay gidip 6 yaşında bir kız çocuğu al onu ye. Eğer ki sana abi bu işin adı pedofilidir diyen olursa onu da bana yolla imanı öğretelim...

Dipçe: Aşağıda yer alan görselde ki hatun paralelcidir, imansızdır. Dikkkatli olun, örneğini görün diye paylaşıyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder